Shopping och promenad på stan (13+4)

Idag så jobbade jag ett förmiddags-pass och sedan åkte jag in till min favorit stadsdel i Stockholm med min favorit vän "V", vi åkte alltså in till Södermalm. Vi strosade runt, tog en "Coffe cooler" i Bofilsbåge, satt i solen och bara njöt, tyvärr blåste det en del. Vi fortsatte in på "Söder hallarna", köpte med oss lite mat och satte oss i "Skåne gläntan" .
Så himla skönt att träffa en tjejkompis och bara snacka skit om allt och alla, (iochförsig hade jag ju mina systrar här i veckan och fick prata av mig med dem med). <3
Efter maten så tog vi oss en shopping-runda i Ringens köpcentrum, vi spenderade en hel del tid på H&Ms barnavdelning, jag började nästan gråta för de små sockersöta strumporna som fanns i mini storlekar, hormonerna spelade mig ett spratt. Den senaste tiden så gråter jag (eller blir tårögd) för minsta lilla, ett exempel är när jag berättade för min farmor att jag skulle ha barn så blev hon helt överlycklig (jag var lite orolig att hon inte skulle bli så glad), när hon blev så glad så började jag nästan grina och idag när jag tänkte på det så tårfylldes mina ögon. Alltså kan man säga att jag börjar gråta över att jag tänker på gånger som jag grinat.

Jag är inte helt säker på om jag kände rätt eller om det bara var inbillning, men igår när jag satt och läste så kändes det som "sprattel" i magen, kan det möjligtvis ha varit "Lillis" jag kände så här tidigt?!

Idag när vi strosade runt på Södermalm så hittade vi ett körsbärsträd som stod i full blom, helt underbart att se och då också verkligen kunna inse att sommaren snart är här. Och att sommaren snart är här betyder ju också att det snart är oktober och då kommer den lill* äntligen till oss.

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig, börjar kl. 7 imorgon så det innebär att jag måste gå upp kl. 5.
Hoppas jag får drömma något om den lill'* inatt, det känns bara mer och mer verkligt efter varje gång man drömmer att man blivit mamma, de flesta gångerna har jag drömt om att jag fått världens sötaste lilla flicka, men i förrgår natt så drömde jag att det var världens sötaste lilla pojke som bara log.

Kram/ den blivande mamman som längtar så himla mycket till oktober (nu är det endast 28 dagar kvar tills vi ska på ultra ljud)

Kommentarer
Postat av: pappsen

Sitter här å blir tårögd när jag läser att DU blir tårögd (så knasigt)...säger "go natt tjejen" fast att jag vet att du redan sover, å drömm sött om den lille.
Kram <3

2007-04-12 @ 01:21:30
Postat av: Anna

Pappsen/blivande morfar: Haha, dina hormoner kanske också spelar dig ett spratt?! Du kanske är sympatigravid? :P
Puss

2007-04-12 @ 05:58:24
Postat av: pappsen

*S*Hmm,stämmer kanske, ska känna efter bland hormomerna. Sympatigravid? Isf ligger jag väl ganska långt före dig ;)
<3

2007-04-12 @ 13:01:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0