Idag blir det lite shopping.. (35+4)

Hela långa helgen har vi tillbringar ute på landet, igår var vi på en jättestor loppmarknad här i närheten, "K"s mormor köpte en byrå till oss som vi ska ställa inne i garderoben i våran hall, compact living vet ni! ;) Vi är ju snart 3 personer som ska dela på 37 kvadrat. Igår var det kräftskiva här ute, det var mycket trevligt, goda kräftor, äkta svenska, fångade i Yngern, en sjö som finns här ute i Nykvarn. "K" var trött och snorig (han är allergisk mot gråbo som blommar för fullt just nu) och jag var höggravid och trött så vi gick "hem" ganska tidigt.. Alla de andra, de flesta mycket äldre än oss mobbade oss för att vi ungdomar gick hem tidigast.. HaHa.

Idag hade vi tänkt åka ut med båten, sola och bada lite, solen skiner men det blåser en hel del och då kan man ju bara tänka sig hur mycket det blåser ute på sjön. Så vi (eller kanske jag) bestämde oss för att ha en mysdag med shopping, först åker vi ut till Hedlandet, en affär som har allt mellan himmel&jord, allt ifrån kläder, husgeråd, möbler till kattmat och rengöringsmedel. Det är en sån där billig affär, allt kostar nästan ingenting, men sen när man väl står i kassan och ska betala så blev det där ingentinget till en hel massa pengar.
Efter Hedlandet åker vi hem mot Stockholm igen, stannar vid Ikea och springer in och köper en sänghimmel till Orvis, vi tänkte göra det lite mysigt runt prinsen/prinsessans säng.. Ska även kolla om jag kan hitta någon fin lampa som jag kan ställa vid sängen med ett behagligt sken, så att man slipper som att man är hos tandläkaren mitt i natten när den lill* vill amma. Hittar vi ingen bra lampa på Ikea så åker vi vidare till Bolagret som finns i Ringen. Återkommer med bilder och lite mer info nästa gång jag har tillgång till internet.

image257

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej och hallå, tänkte bara skriva att du har skrivit "Kim" i ett av inläggen och "k" i de andra. Antar att du vill vara anonym så det kanske vore bra och ta bort det!
Lycka till med allt och fortsätt allt härligt bloggande!

2007-08-21 @ 13:08:05
Postat av: Pappsen

Snygg dopklänning...när lägger du ut bilden på den inköpta sänghimmelen? Syns på torsdag, kommer "K" med? Farfar vet inte att du kommer, får bli en överraskning.
P&K

2007-08-21 @ 17:18:07
Postat av: Josefin

Men å! Du har ju inte bloggat på 3 dagar, har du åkt in och fött för tidigt eller? Nu sitter man ju på nålar tills din bebbe kommer ut... kram.

2007-08-22 @ 22:11:43
Postat av: Ida

Men pappa, farfar kan ju okcså läsa bloggen, haha!
Josefin: Hon har ingen data bara :P

2007-08-23 @ 08:43:05
Postat av: Tojjan

Du fixar å donar, du är så duktig.
mmm, din tacopaj ägde.
hälas tatten från mig!
<3

2007-08-23 @ 18:24:32
Postat av: Anna

Angelica: Hej och tack för att du sa till! :)
-
Pappsen: Vi som inte ens ska ha dop har ju självklart inte köpt någon dopklänning, knäppgök! :P
-
Josefin: Har inte haft tillgång till någon dator, hoppas på att få modemet hemskickat snart! :) Men när det väl är dags att åka in så kommer det dyka upp ett inlägg här på bloggen, jag lovar! Kram
-
Ida: Du har så rätt så! :)
-
Tojjab: Tack så mycket, kul att du gillade tacopajen!

2007-08-23 @ 19:58:38
URL: http://ivantanstider.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0