Bvcbesök & 3-månaders spruta.

Fy, stackars lilla fjantfian blev så himla ledsen när hon fick sina sprutor. Det gjorde så ont i mitt mamma-hjärta så jag grät en skvätt, som tur var så hade Kim tagit ledigt från jobbet så han kunde vara med.

Våran lilla knubbis väger 5330 gram, är 58,6 cm. lång & huvudmåttet ligger på 39,0. Hon har alltså ökat 380 gram, 2,6 cm på längden & huvudomfånget har vuxit med 1,2 cm. sen den13/11.

Sedan hon föddes har hon ökat 2130 gram & vuxit 11,6 cm. på längden.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Sebastian har varit med vid alla spruttillfällen, jag VÄGRAR vara den som håller Vincent när den ges. Han bryr sig visserligen inte särskilt mycket, Vincent. Men ändå. När de tog PKU-provet ville jag svimma och var tvungen att sätta mig ner.
Den enda spruta som han verkligen inte velat ta var adrenalinsprutan, den svider tydligen jävligt.

2007-12-11 @ 19:34:59
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Anna

Nathalie: Jag höll i Saga, visst hon kände säkert av att jag var nervös, men Kim hade varit precis lika nervös & eftersom att hon "känner mig bättre" så höll jag henne. Det här var INGENTING jämfört med PKU-provet, två sprutor efter varandra och hon var ledsen och trött redan innan. :(

2007-12-11 @ 20:53:54
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Helena

Usch för sprutor, stackars Saga... Haha, kallar du det knubbigt? Tyra väger så mycket nu och hon blir två månader på fredag men sedan är hon en riktig tuttapa;) Gillar din blogg mycket, kände igen mig när jag läste om din graviditet. Mycket aha-upplevelser:)

2007-12-12 @ 12:59:58
URL: http://hellywesterlund.blogg.se
Postat av: nikita

hej, ramlade in i din blogg :) Vilken söt liten tjej ni har, verkligen!!
hon är 3 dagar äldre än min lilla kille =)
Snygg blogg du har också!
kram / Nikita

2007-12-12 @ 19:52:28
URL: http://nikital.blogg.se
Postat av: Anna

Helena: Ja, det var verkligen hemskt. Se till att Tyra är nyammad & PIGG när hon ska få sin spruta. Saga var kinkig redan innan :( Ja, du ska se hennes tjocka små lår, så underbara! Hur stor var Tyra när hon föddes? Kul att du gillar bloggen & att du känner igen dig mkt i det jag skrivit. Har du läst den länge?
-
Nikita: Välkommen in til mig & Saga. Grattis till eran lilla kille! :-) Tack, det är dock inte jag som designat bloggen. Ska kika in till dig också!

2007-12-12 @ 20:57:13
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Emma

Jag var tvungen att kolla vad Nova vägde vid 3-månader. Hon vägde ganska exakt 6 kg då :-) Nova har alltid varit en knubbis bebis men börjar plana ut nu.

Jobbigt med sprutor. Nova har dock inte sagt ett ord varken vid PKU-testet, 3-månaders sprutan, 6-månaders sprutan eller vid vanliga blodprov. Men jag har darrat som ett asplöv. Tycker också det är så otäckt :(

2007-12-12 @ 23:46:53
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Anna

Emma: Ja, det var helt klart en knubbig. De brukar ju plana ut kring året eftersom de börjar röra på sig så mkt. :)

Va skönt att hon inte tkr det gör nå ont!

2007-12-13 @ 05:35:33
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Helena

Ja, det är väl ingen risk att hon inte är nyammad, känns som hon sitter fast vid tuttarna ibland:) Tyra vägde 3535 och var 51 lång. Men hennes pappa var en riktig sumobebis när han var liten så hon kanske går i hans fotspår. Jag hittade faktiskt till din blogg via Josefin och Alvin men då hade du redan fått Saga men jag gick tillbaka och läste hela bloggen från början, nu ligger den på min favoriter. Roligt att det verkar vara ganska många som får barn "unga" nu. Ha det bra och hälsa din lilla pingla.

2007-12-13 @ 10:24:00
URL: http://hellywesterlund.blogg.se
Postat av: Helena

Haha, hej igen... Jag gör ingenting annat än att hänger här:) Nej, men läste din kommentar på bloggen och undrar lite vad du vet om saken. Det är verkligen hopplöst, jag vill så gärna att hon ska få döpas i den kyrkan också eftersom jag har tillbringat alla mina skolavslutningar där och så vidare:( Planerar ni att döpa Saga?

2007-12-13 @ 10:28:22
URL: http://hellywesterlund.blogg.se
Postat av: Anna

Helena: Hihi, men det är bara gulligt när de är knubbiga, älskar Sagas valkiga lår. :) Wow, imponerande att du läst allt! :D Så glad jag blir när du berättar att jag finns bland dina favoriter. Ja, det är kul när man "stöter på" yngre med barn, varenda kotte är ju typ närmare 30. :) Jag ska höra runt hur det funkar det där med präst, så hör jag av mig när jag vet mer. Nej, vi ska inte döpa Saga, men i vår så ska vi ha "Välkommen till Världen"-fest
:)

2007-12-13 @ 11:08:36
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Helena

Tack snälla söta för hjälpen, värsta sitter på insider-information:)Nu finns det lite hopp i alla fall annars såg det mörkt ut.
Det har verkligen varit jätteroligt att följa er. Jag vet att jag läste högt ur din blogg för Anders när jag var gravid. Vi väntade ju så otåligt på Tyra så det var kul att leva sig in i er värld medan tiden sniglade vidare. Och sen vissa likheter man kunde relatera till. Jag är ju halvfinsk och har ett otroligt starkt band till min
mormor till exempel. Ser att du också har en söt tomte-tjej som header, underbart söt klänning. Hoppas ni får en trevlig lucia och tack ännu en gång för hjälpen...

2007-12-13 @ 14:05:03
URL: http://hellywesterlund.blogg.se
Postat av: Anna

Helena: HaHa, min far jobbar som informatör i en kyrka, därav allt information :D Skönt att det känns bättre.

Va kul, va glad jag blir för dina ord. Det är ju alltid kul att läsa & höra om folk som är i liknande situationer som en själv.

2007-12-13 @ 15:55:33
URL: http://ivantanstider.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0