hoppelihopp.

Idag testade förresten Saga sin hoppgunga (från mitten av 1800-talet, eller nåt) för första gången, hon tyckte det var kul, inte för att hon fattade vad hon skulle göra, men det var kul att bara stå. :)

    

Kommentarer
Postat av: Helena

En sådan där måste vi också införskaffa.
Ah, farsta var det. Jag gillar verkligen den shoppinggallerian. Vi har börjat med mamma-grupp, har bara varit där en gång. Skulle dit på torsdag egentligen men det har blivit en vattenläcka i lokalen som vi skulle har varit i så det blir ingenting förrän efter jul. Så himla tråkigt, det märktes att Tyra tyckte det var fascinerande att se andra bebisar. Gissa förresten vem som sover i sin vagn nu:) känns så himla skönt att hon inte behöver ligga i min famn längre för att sova.
Är du klar med alla julklapparna ännu då?

2007-12-18 @ 12:28:13
URL: http://hellywesterlund.blogg.se
Postat av: Anna

Helena: Ja, gör det! Ja, suveränt centrum, bästa i Sthlm enligt mig. Va kul att du "redan" börjat på mamma-grupp, längtar tills våran kommer igång. Trist med vattenläcka.


Vad glad jag blir av att höra att hon sover för sig själv, Saga sover helt för sig själv nu. Vissa ggr somnar hon direkt när man lägger ner henne, ibland är det mer bök &
man får sjunga en stund & då brukar hon slockna.

Har 1 julklapp kvar & de allra flesta inslagna, själv då? Vad får Tyra?

Ammar du?

Kram.

2007-12-18 @ 15:07:02
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Mimmi

Tack du! :) Kul med en hoppgunga! Det ska mina barn också få sen..när jag har några ;) För det verkar som om de allra flesta bebisarna tycker om att hoppa! I alla fall de jag har träffat :) Kram

2007-12-18 @ 15:44:56
URL: http://missmimmi.blogg.se
Postat av: Helena

Kanske att man kan komma i väg att shoppa lite där efter jul, tycker att de har allt där nästan.
Just det, Anders vill vara hemma så mycket som möjligt med Tyra får se hur mycket ekonomin tillåter. (Tråkigt att behöva tänka på det)Ska Kim vara hemma något?

De är så duktiga, det är bara att det måste vänja sig och sedan går det hur bra som helst. Tyra har börjat sova lite längre perioder i vagnen också, det är jätteskönt. Blev bättre sedan jag började bädda in henne lite också så som jag såg att du gjort med Saga.

Jag är klar med julklapparna, så otroligt skönt. Tyra får ett babygym, och en bok med sånger och ramsor i (har börjat bli lite trött på ekorren i grannen) Vad får Saga? Läste om någonting man sätter på bilstolen. Som ett babygym fast i bilen.

Jag helammar fast jag längtar till Tyra får börja med smakportioner, ska bli spännande. Hur gör du själv?

Ni får titta förbi någon dag, brukar ni inte hålla till i Nykvarn ibland eller misminner jag mig?

2007-12-18 @ 15:47:47
URL: http://hellywesterlund.blogg.se
Postat av: Helena

Haha, läste nu på min blogg att du redan föreslagit en träff:) Det vore väldigt kul. Jag visade faktiskt en bild på Saga (på dataskärmen) för Tyra och hon låg länge och tittade på henne. Som om hon visste att det också var en bebis som hon själv.

2007-12-18 @ 15:52:27
URL: http://hellywesterlund.blogg.se
Postat av: Wanja

Var det på 1800-talet som din man var liten, för på det tiden, back in the days, hade jag precis en likadan till min Patric....
Patric skattar och känner sig gammal...
Kram från gammeltanten snart pensionär hihi

2007-12-18 @ 16:10:20
Postat av: Anna

Mimmi: Ja, de allra flesta barn gillar hoppgungor :)
-
Helena: Kim sa innan Saga föddes att han skulle vara hemma hälften av tiden, men jag tror faktiskt att han ångrat sig :)

Haha, det är som här, enda sången Saga får höra är "När trollmor har lagt sina 11 små ungar..."

Saga ska få det där "bil-gymmet", en klänning & dreggelhaklappar.

Jag helammar, men mjölken börjar typ sina..

Ja, Kims mormor & morfar har lantställe i Nykvarn. Vart bor ni?
-
Wanja: Japp, du har så rätt. Är inte helt säker, men tror det är min gamla. :) Haha, Patric ÄR gammal ;) Kram på dig din gamla tant. ;)

2007-12-18 @ 16:32:54
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Evelina

Guuuuuud, så söt man kan vara =)!!!

2007-12-18 @ 20:43:48
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: En Mölnbobos Liv

Vi har en precis likadan hoppgunga, Melvin blir ju 7 månader på juldagen, när vi testade den häromveckan förstod han inte så mycket men nu har han börjat skutta i gåstolen så nu skulle nog gungan funka... måste testa nån kväll.

Fin outfit bild på lillan!

2007-12-18 @ 20:49:00
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Ahnna

När min Abbe var liten var hoppgungan det bästa vi hade. Nu har vi fram den när det kommer gäster( som kan sitta i den) har inte träffat på ett barn som inte gillar den/ahnna

2007-12-18 @ 22:02:11
Postat av: Anna

Evelina: Tackar! :)
-
En Mölnbobos Liv: Ja, det låter ju onekligen som att han fattar galoppen! (Tkr det är såå himla trist att jag inte kan kommentera på blogspot!!! :-()
-
Ahnna: Jag tror det kommer bli en stor hit här hemma också, hon fick testa den idag igen, nu "gick" hon fram & tillbaka i den, sötingen.

2007-12-18 @ 22:21:41
URL: http://ivantanstider.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0