Clothes.

Jag och Kim kom fram till igår att Saga har en hel del kläder, hon har mer kläder än vad vi har... Orättvist va? Ja menar, hon är ju inte medveten om att hon har massa olika fina kläder, egentilgen så hade det ju räckt med bara ett par bodys, några byxor och några par strumpor. Men det är ju såå kul att shoppa, särskilt till lillan... :)

Här är de mesta av hennes kläder, men det som hänger på galgar (overaller och dresser) är inte med på bild.

På första bilden är det kläder som passar nu och på andra bilden är det kläder i större storlekar som bara ligger och väntar på att få bli utslitna!

image621
image622

Kommentarer
Postat av: Fia

Kan tänka mig att de är kul att shoppa barnkläder, det finns ju så mycket fnt å sött för barn:) jag kommer nog bli likadan när jag väl får barn:)! Kram

2007-10-23 @ 19:43:49
URL: http://fiasdiary.blogg.se
Postat av: Anna

Fia: Tro mig, det går inte att hålla fingarna i styr :P HaHa. Tråkiga är ju att de växer ut kläderna hyfsat fort. Kram

2007-10-23 @ 20:01:16
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Anna

hej! men visst är det roligt att shoppa och saga är bara bebis en gång och då kan hon väl få lov att vara extra fin varje dag =)
svar på din kommentar: men visst är det ett vanligt ämne i hemmet. sen är det så svårt att säga till ibland, för jag vill verkligen inte vara den som tjatar, men ibland så blir jag så arg och bara skriker och har mig :P

2007-10-23 @ 21:46:28
URL: http://lillan84.blogg.se
Postat av: Anna

Anna: Ibland är det NÄSTAN för kul att shoppa. :) Jag lovar mig själv att inte handla mer kläder ( =ger mig själv shoppingförbud) så går det ett par dagar och jag ser någonting som Saga bara mååååste ha. :) Klart hon ska få vara fin varje dag, min lilla prinsessa!

Ja, jag tror det är ett mycket vanligt ämne som par bråkar om, tyvärr. Allt för ofta så är det bara den ena som gör "allt". Jag tjatar också (enligt Kim) och till slut ledsnar jag och blir fly förbannad :D

2007-10-23 @ 22:13:12
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Anna

men visst är det så tråkigt att det ska behöva bli så. jag förstår liksom inte varför jag måste tjata. varför kan han inte lära sig att hjälpa till självmant. men sen måste jag säga att andreas är jätte duktig på att fråga om jag behöver ha hjälp.. men det känns ändå inte som att det är tillräckligt. jag vill att han själv ska se att här behöver plockas undan, ta hand om retursakerna, fixa diskmaskinen.. men tydligen är det jätte jobbiga saker... men sen att jag har ett helt hem att fixa det är en annan sak..
men sen himla skönt att veta att det inte bara är JAG som tjatar, utan att det finns fler som är som jag och då är det inte fel på mig :P =)

2007-10-23 @ 22:18:34
URL: http://lillan84.blogg.se
Postat av: Anna

Anna: Det är precis samma sak med Kim, han frågar, "Kan jag göra något" eller "Kan jag hjälpa till?". Visst kan han göra något, men själva saken är att jag inte alltid vill BE om saker, utan att han tar med sig sitt glas själv och ställer i diskhon, UTAN att jag ber. Jag skulle bli så himla glad om han dammsög utan att jag bett honom. Det blir iofs bättre och bättre hela tiden. I början när vi var tillsammans så plockade Kim inte ens undan sin egen tallrik, han blev bortskämd när han bodde hemma. Hans mormor lägger ibland upp mat på hans tallrik när vi är på middag hos dem :P Du är inte ensam och det är INTE fel på dig! Kram

2007-10-23 @ 22:22:20
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Anna

andreas plockar oftast undan efter sig själv, men skulle jag ha råkat lägga ngt på golvet så tar han inte det, utan kan säga: det är inte min strumpa typ.. men skulle jag då strunta i att tvätta hans tvätt? andreas stående argument är: det är inte min skit. nej och jag vet att jag är en som plockar fram mycket, men plockar oftast undan efter mig och skulle jag inte ha gjort det så är det för att jag kanske inte mått bra eller ngt i den stilen, men jag tar alltid det dagen efter. tänk att komma hem en dag och maten redan är lagad och här är undanplockat, jag hade tappat hakan men samtidigt blivit rörd, efter en stressig dag ha ett badkar med varmt och härligt vatten väntandes... mmm säger jag bara.. men det får väl bli i mina drömmar eller ngt sånt.. brukar du skriva lappar till kim? vi har en whiteboard i köket och den är kanon att skriva en massa saker på =)

2007-10-23 @ 22:32:33
URL: http://lillan84.blogg.se
Postat av: Anna

Anna: Ja, jag hade också blivit rörd om hemmet var tip topp när jag kom hem & så stod det mat på bordet, hur underbart vore inte det? :) Ett tag så tvättade jag inte Kims tvätt, då åkte han med tvätten till sin mormor! :O Med lappar, menar du lappar med vad han ska göra eller ett litet kärleksmeddelande ? Både och, men oftast lappar med vad som behöver göras och HUR det ska göras. Skriver man typ städa lägenheten så innebär det endast dammsugning enligt honom :P

2007-10-23 @ 22:39:10
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Anna

det är tack vare min svägerska, hon är helt underbar och har tålamod =)

ja det ang lappar är ju typ sysslor som måste göras. typ så här: tvätta, svarta strumpor försig och inte blandat med vita. inga behåar utan såna hära tvättpåsar, inga röda, blå eller svarta kläder tillsammans med ngt vitt.. ja osv.. typ man dumförklarar dem, men skriver jag inte det som kommer jag hem och ser att min favorit tröja blivit missfärgad och det är inte nådigt!!

asså ärligt!!! han åkte hem med tvätten!! hahaha! jag hade dött om andreas gjorde det...

2007-10-23 @ 22:43:57
URL: http://lillan84.blogg.se
Postat av: Anna

Anna: Ja, det måste krävas tålamod, haha!

Ja, som sagt, skriver lappar, men ofta för att han ska KOMMA ihåg att göra sysslan, sen ringer han mig och frågar HUR man gör om han t.ex. ska tvätta.
Japp, han åkte hem med tvätt, som värsta barnrumpan, haha!

2007-10-23 @ 22:50:22
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Anna

verkligen tålamod, men de blir så fina när de är färdiga =) jag har inte haft så här långt hår som jag har nu på säkert åtta nio år.. =)


tur att mobilen finns =) så de kan ringa och fråga. vad ska man göra? man har ju själv valt att bo tillsammans med dem =) jag älskar min gubbe innerligt men kan bli arg ändå och tur är väl det =)

2007-10-23 @ 22:54:48
URL: http://lillan84.blogg.se
Postat av: Anna

glömde skriva, japp bottenflätor. eller hur kallar du det för inbakade? :P

2007-10-23 @ 22:56:16
URL: http://lillan84.blogg.se
Postat av: Anna

Anna: har ALDRIG hört att det kallas bottenflätor, knasigt!

2007-10-23 @ 23:01:57
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Emma

Jag har också helt hopplöst förälskad i babykläder :-) Och speciellt rosa sådana :-)

2007-10-23 @ 23:13:19
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Nathalie

Jag gick igenom alla Vincents kläder i nästa storlek, och det är helt sjukt vad den pojken har kläder! 18 (!!!) par byxor, 9 långärmade bodys, 5 kortärmade, 5 långärmade tröjor, 7 t-shirtar, 5 tjocktröjor, 10 pyjamaser... Och han ska (enligt tabeller) ha den storleken i 3 månader. Som tur är har vi inte köpt så mycket av allt det där, mycket har vi fått i present... MEN ÄNDÅ!

2007-10-23 @ 23:18:12
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Anna

hahaha, kanske beror på att jag bor så långt ner i sverige som du kan komma och du bor aning högre upp =) men vi säger inbakade med =)

2007-10-23 @ 23:19:21
URL: http://lillan84.blogg.se
Postat av: Anna

Emma: Kim har t.o.m. förbjudit mig att köpa fler rosa kläder, tur jag gör vad jag vill med mina pengar. Vilket är ditt favorit märke?

2007-10-23 @ 23:20:32
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Emma

Mille tycker också att Nova har mkt rosa kläder men som sagt.. mina pengar = rosa kläder ;-) Hmm.. favoritmärke? Jag gillar nog Po.P, IdaT & Petite bateau :-) Fast H&M har massa fint också! Dudå?

2007-10-23 @ 23:25:25
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Anna

Nathalie: Shit, det var fasiken inte dåligt. Vi har också fått mycket av Sagas kläder, vi fick så himla mkt fint när vi låg på BB, och endast ETT sett var lika, det var inte illa pinkat av våra släktingar tycker jag! :-D Men Saga äger bara 3 pyjamasar, har fått för mig att hon trivs allra bäst naken! Vilken bäbis gör inte det? Men hon vill ha så lite kläder på sig som möjligt, tyvärr är de blöjorna vi använder nu skit kvalité så för att de ska sitta hyfsat så måste hon ha kläder på sig.. (Logga in på msn om du har lust).
-
Anna: Det är säkert det de beror på, men jag borde ju iaf ha hört det! :-)

2007-10-23 @ 23:26:48
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Anna

Emma: Jag gillar nog H&M allra bäst, IdaT har fina grejer också. Men tycker att ganksa mycket av modemärkena är lite för mycket för mig (Saga) :-) Tycker P.oP har grymt tråkiga kläder haha! :-) Fast liiite interosa kläder har Saga också. Men mest rosa, men det har nog med att göra att jag alltid velat ha en dotter att klä i små söta klänningar och sätta pippilotter när hon är tillräckligt gammal! :)

2007-10-23 @ 23:29:27
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Emma

Ja, jag håller med dig om att Po.P har mycket tråkiga kläder men mycket fint också =) Enormt bra kvalité är det & man kan tvätta dom i 60 grader utan att dom kryper :-) Samma här, har ALLTID (sen jag var 7 år typ) velat ha en dotter att klä i puttinuttiga kläder :-)

2007-10-23 @ 23:49:21
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Anna

Emma: Ja, det är ju superbra kvalité, men när de är så här små slits ju inte kläderna ut & då går jag hellre på kvantitet än kvalité ärligt talat! :-) Visste ni om Nova var en tjej innan hon föddes?

2007-10-23 @ 23:57:45
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Emma

Ja, du har rätt. Det är också först nu vi har börjat köpa Po.P till Nova. Nej, vi visste inte att hon var en tjej men jag önskade SÅ att det var en prinsessa om jag ska vara ärlig. Självklart hade jag blivit lika lycklig för en son men ja, du fattar :-) Visste ni könet?

2007-10-24 @ 00:04:40
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Anna

Emma: Nej, vi visste inte. Men jag önskade och trodde (lite svagt) att det var en tjej och när jag sen fick se att det var en tjej, JAG VAR I HIMLEN! :-D

2007-10-24 @ 00:09:32
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Nathalie

Jag ville ha en son och fick en, nästa gång vill jag ha en dotter! Hoppas jag har lika mycket tur då!

2007-10-24 @ 08:55:54
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Anna

Nathalie: Jag vill ha en sån nästa gång, om det blir en nästa gång!

2007-10-24 @ 09:52:43
URL: http://ivantanstider.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0