Hon heter SAGA.

Av någon anledning så är det många som kallas Saga för Sagis, trots att jag sagt att hon heter SAGA och ingenting annat. Det har nästan blivit så att folk kallar henne Sagis för att reta mig, vilket jag tycker är tråkigt. Hon heter Saga och därför vill jag att hon kallas det. Smeknamn så som, sessan, lillan, fjompa, fjantfia & fjantusfius (dessa smeknamn kallar jag Saga) går jättebra, men jag vill inte ha ett smeknamn på hennes namn. Var snälla och respektera det!

image702

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har oxå runt en 10-15 st som jag kollar varje dag =) och så klart är du en av dem, tycker himla mycket om din blogg =) SAGA är så oerhört söt =) kram!

2007-10-31 @ 12:21:12
URL: http://lillan84.blogg.se
Postat av: Jeanette

Det kanske låter fånigt eller så, men jag vill inte att någon skall ta min hud och att jag sedan kommer se konstig ut på begravningen osv. Sedan är huden någonting väldigt personligt för mig, det är nästan som ett kännetecken för ens peronlighet, och då vill jag inte dela med mig av den.

2007-10-31 @ 12:47:47
URL: http://www.jeanettewallin.blogg.se
Postat av: Anna

Anna: Kul att jag är en utav dina favoriter :) Tack för berömmet. Kram!
-
Jeanette: Det är inte ett dugg fånigt! Jag visste ärligt talat inte att man kunde donera hud. Jag förstår vad du menar med att den är personlig & att man vill vara snygg på sin egna begravning ;) Som sagt, ingenting fånigt. Jag var bara nyfiken!

2007-10-31 @ 13:11:06
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Pappsen/Morfar

Tycker som du Anna och man ser på fotot att SAGA bestämt håller med.
Morfars snuttis, så söt så

2007-11-01 @ 08:12:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0