Mindre bra dag, tyvärr.

Idag har lilla Saga inte haft någon bra dag, från att hon vaknade imorse så har hon varit väldigt gnällig och mest suttit fast i mitt bröst. Hon har somnat vid mitt bröst men så fort jag lagt ner henne så har hon vaknat till.
Tur i oturen så gjorde Kim sig illa på jobbet, han fastande med fingret emellan två galler på en hiss så han trodde han brutit ett finger. Han har suttit på Sös hela förmiddagen, men det visade sig att det "bara" var en liten benflisa som lossnat, men det var jättenära att hela benet gått av. Så när Kim kom hem från sitt lilla äventyr så fick han ta Saga, då passade jag på att ta en dusch, var så slut så jag somnade i duschen.

Vid 16-tiden så kom min kära far och min lillasyster My hit, vi åt lite middag ihop och nu har vi precis sett den nya Beck-filmen "Det tysta skriket", det var nog den sämsta Beck-filmen jag sett, tyvärr.
My ska sova kvar här och imorgon så ska vi pyssla lite, det ska bli kul!

Jag ska gå och lägga mig nu, jag får ju passa på när jag har en kärlekskrank moster som vill mysa med Saga.

Natti, Natti!


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej!
Ja, det är väl bara för de i Södertälje kan man säga. Fast ändå inte. Vill man åka hit från någon annan ort tror jag absolut att man får det! Ålder på mammorna i gruppen? Den yngsta är 16 tror jag, och den älsta är 22. Kanske 23. Och vad tjejen i filmen hette minns jag inte. Har du sett den?

2007-10-01 @ 22:35:05
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Anna

Okej, för jag har inte hört om något sådant här i Farsta och det vore ju kul att träffa andra med barn eftersom att det inte är allt för många i våran umgängeskrets som har barn. Har sett några sådan dokumentärer. "Känner" en tjej som varit med i en sådan film & jag vet att det är många som stört sig på henne & hennes sett...

2007-10-01 @ 23:00:59
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Nathalie

Hon var blond minns jag, hade en dotter som hon fick strax efter hon fyllde 15.

2007-10-01 @ 23:05:13
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Anna

Då är det säkert hon, minns du om hon bodde i Skärholmen?

2007-10-02 @ 07:25:31
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Pappsen/Morfar

Tack för en jättetrevlig em och en alldeles underbar renskavsgryta, alltid lika mysigt att komma hem till er tre i "värmlandsbacken". Det är så välkomnande med alla tända ljus och avslappnad stämning. Kram på er från en stolt pappa, svärfar och morfar.

2007-10-02 @ 10:06:14
Postat av: Anna

Pappsen/Morfar:
Tack själv! Jättekul att du och My kom hit. Puss

2007-10-02 @ 11:44:26
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Therése

Hej igen.. först idag kom jag på att du kanske hade svarat på mitt inlägg.. så jag kollade och det hade du. :) Jag förstår hur du menar. Jag vill ha det tvärtom. Så att om jag håller upp handen framför ansiktet så står det åt rätt håll för mig. Fick ett sådant sug idag efter att tatuera mig.. så jag ska försöka smita undan lite pengar åt det. ;)

2007-10-02 @ 12:09:41
URL: http://preciousbaby.blogg.se
Postat av: Anna

Therése: Ingen fara :) Min mamma har lovat att ge mig tatueringen i julklapp så jag väntar tills efter jul! Vad ska du ha för stil och hur stor vill du ha den? Är du tatuerad sen tidigare?

2007-10-02 @ 12:27:07
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Nathalie

ja det gjorde hon, så då är det samma. jag gillade inte den här biten med att hon inte hade tid att ge sin dotter frukost för att hon skulle sminka sig... och att när hon hade kompisar där att hon gick ner med dottern till sina föräldrar för att hon var lite gnällig. det är såklart bra om man kan få hjälp av sina föräldrar, men det är ju hon som skaffade ett barn, inte de.
men vad kul att du känner henne. hur har det gått för henne? hur gammal är hon nu? jag menar, bara för jag tyckte att hon var störande när hon var 16 år betyder det ju inte att jag gärna ser att det har gått bra :)

2007-10-02 @ 15:06:26
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Anna

Nathalie: Det var många år sedan jag såg dokumentären, men jag minns också att jag blev riktigt irriterad över hur hon bara lämnade över sin dotter till sina föräldrar, trots allt är det hennes barn, vare sig hon är 15 eller 35. Jag känner inte henne, men hon är kusin till min barndomskompis, träffat henne ett par gånger, så vet inte hur hon har det idag tyvärr..

2007-10-02 @ 17:22:26
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Nathalie

Nä, jag tycker att man kanske skulle prioritera sin dotters frukost framför sitt smink ;) Men det var starkt av henne att ändå satsa på skolan, och man märkte att hon ändå hade mognat med sin uppgift. En del iaf. Hur mår Saga? Hur gammal är My?

2007-10-02 @ 17:38:33
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Anna

Nathalie: Ja, tror hennes dotter är 4 år eller något, så vi får verkligen hoppas att mamman mognat! :) Saga mår fint, varit lite gnällig igår och idag, velat vara hos mig och mysa mest hela tiden, jag får ingenting gjort och det gör mig galen :P My är 15, fyller 16 i februari. Allt väl med er?

2007-10-02 @ 17:45:25
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Nathalie

Åh, Vincent hade sådär... Det höll i sig i lite mer än två månader, det var så att jag tillslut gick till bvc och grät och ville sluta amma och livet kändes som ett helvete. ALLT kretsade kring att han skulle ligga vid bröstet EXAKT varannan timme, så tvätt, toalettbesök, dusch, städning, matlagning och allt annat fick jag vackert avstå ifrån...
Jo det är okej. Jag mår lite sådär, allmänt dåligt liksom. Känner mig inte sjuk, men nästan. Hoppas jag inte åker på något.

2007-10-02 @ 19:16:27
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Anna

Åhnej, hoppas INTE det här håller i sig i 2 månader, då blir jag knäpp! Men Saga ligger inte vid bröstet hela tiden, men hon vill ligga i min famn hela tiden.. Jobbigt att du inte mår nå vidare, hoppas att det går över innan det bryter ut fullt ut! :)

2007-10-02 @ 20:04:48
URL: http://ivantanstider.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0