Nya rutiner? Ny vagn iallafall!

Saga somnade vid 21-tiden igår och vaknade nu vid 2-tiden första gången. Det är precis samma tider som natten till igår. Tänk om vi skulle ha sådan tur i fortsättningen att hon fortsätter sova så här bra, det vore ju underbart.

Jag och Kim har också bestämt oss för att köpa ny vagn. Det är så himla omständigt nu när våran vagn inte går in i hissen, allt vore så himla mycket lättare om vagnen kunde stå här hemma & jag vet att jag då kommer ta mig ut på fler hälsosamma promenader nu i höst. Och det betyder att jag kanske går ner min extra kilon i vikt = glad och lycklig mamma = glad och lycklig Saga. Såå, endast fördelar med ny vagn! Det bästa utav allt är att det är Sagas underbara lilla mormor som sponsrar oss med den nya vagnen!! Saga har verkligen världens snällaste och bästa mormor.

Denna vagnen har vi bestämt oss för. Jag vill helst av allt ha en lila vagn, lila är min favorit färg, Kim tycker inte det är manligt nog. Men vi får se vilken färg det blir, har inte sett färgerna i verkligheten. I eftermiddag så åker vi och köper ny vagn &  den lila finns t.o.m. på lager, så det är skäl nog för min del. Jag orkar inte vänta flera veckor på leverans...


image545



Nu är jag såå himla glad,
ska bli skönt att slippa allt kånkande och släpande,
 bara för att man ska kunna ta sig ut en liten stund!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Vad roligt att ni bestämt er för den! Men vadå omanligt, lila är inte alla omanligt - tänk bara på Prince (his purple highness som han kallar sig). Och det är ju Sagas vagn, hon behöver väl inte vara manlig? ;)

2007-10-12 @ 06:33:18
URL: http://josefinbloggar.blogspot.com
Postat av: Anna

Josefin: Ja, jag sa det samma till Kim. Kan förstå om han inte vill gå runt med en rosa vagn. Samtidigt så är han nästan aldrig ute med vagnen själv. Äh, det blir nog en lila, (så länge JAG inte ångrar mig) Kim brukar inte vara allt för svår övertalad..

2007-10-12 @ 06:38:15
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Fia

Kul med en ny vagn, jag tycker också lila:)

2007-10-12 @ 08:27:25
URL: http://fiasdiary.blogg.se
Postat av: Nathalie

Jag hoppas att ni blir nöjda med den. Jag har aldrig kört den eller så, men jag vet nackdelar med den. Fast vilken vagn har inte det, liksom. Det handlar om vad man själv har för behov, och att få in den i hissen är ju faktiskt ett måste...
Men vad jag pratar om för nackdelar är att hjulen där fram kan vara lite veka. Jag såg en på bussen vars framhjul vek sig när all tyngd las på dem (när han körde upp den på bussen). Sen KAN den kanske vara lite svårstyrd på t.ex grus och snö.
Dock vet jag också folk som är mycket nöjda med den, så allt är ju upp till var och en.
Och förresten kommer nog mina hjul vara hyfsat svåra att ha att göra med i snön, de är jobbiga redan på grus. Men man får helt enkelt resonera som att vi bor inte i Norrland :D Och jag är ändå jättenöjd med vår vagn.

2007-10-12 @ 09:30:03
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Anna

Fia: Ja, jättekul! Bra, då säger jag till Kim att ALLA läsare tkr jag ska köpa lila vagna! :D HAHA..
-
Nathalie: Jag har bara hört/läst positiva saker om den vagnen. Jo, det kan nog vara lite svårstyrd, men då är det så bra med årets vagn att man kan låsa framhjulen.
Vad kör du för vagn?

2007-10-12 @ 09:39:15
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Nathalie

Jag hoppas att du inte tog illa upp över att jag delade med mig av det jag har hört och sett. Som sagt, jag vet också många som är nöjda med den och det kommer säkert du också bli :)
Mina går att låsa också, jag har dubbla hjul. Dvs fyra st där fram. Men det är ändå ganska svårt, inte för att de är rörliga utan för att de är små. Mina är ändå större än på den vagnen.
Jag har en Cango Dream

2007-10-12 @ 10:13:35
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Nathalie

http://www.barnvagnar-webbutik.com/images/Cango%20Dream%20Black%20Lime.jpg

2007-10-12 @ 10:14:13
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Anna

Nathalie: Nej då, jag tog absolut inte illa upp. Det är ju bara bra att du berättar om negativa saker också! Det är ju inte ditt fel om vagnen inte är bra! Illa upp tar jag om någon säger att Saga har fula kläder eller att jag typ är en dålig mamma (inte för att någon påstått något av dessa saker). Eran vagn var ju jättefin också! Men ser tyvärr för stor ut för våran hiss..

2007-10-12 @ 10:28:53
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Nathalie

Den är ganska liten irl faktiskt. Speciellt som sittvagn. Man ser den knappt känns det som :D
Men jag hoppas och tror att ni kan bli jöttenöjd med vagnen. Det handlar ju som sagt så mycket om vad man är ute efter och vad man prioriterar.

2007-10-12 @ 12:03:33
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Sandra

Exakt samma vagn som vi kollat på! Men vi ska vänta och köpa sittvagn efter jul någon gång, kanske blir en sån men inte lila då :-) blir nog en svart..

2007-10-12 @ 12:08:16
URL: http://enungmamma.blogg.se
Postat av: Anna

Nathalie: Jobbigt med en vagn man inte ser ;) HaHa.. Jadå, vi blir nog supernöjda!
-
Sandra: Jag orkar inte vänta tills det är dags att byta till sittvagn..

2007-10-12 @ 12:30:41
URL: http://ivantanstider.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0