"Bästa boken om mig"

Jag har alltid älskat att läsa i boken som mina föräldrar skrivit om mig och min utveckling mitt första år, där finns även minnen sparade, min första hårlock b.la. Mina föräldrar har verkligen lagt ner tid på att skriva ner allt jag sagt och gjort första tiden i mitt liv. Det finns en pressad ros från mitt dop med i boken också.

Jag ska också vara sådär duktig och skriva upp allt, fotografera massor ska jag också göra. Har surfat runt lite på internet och nu har jag hittat en sån där bok som jag verkligen gillar, Bästa boken om mig, heter den.

image311

Här kan man tjuvkika lite i boken; http://www.barnbyran.se/bom/boken1.html

Tyvärr har inte mina föräldrar varit lika ambitiösa (kan ju bero på att de hade en liten busunge att hålla reda på hela tiden) att skriva till mina småsystrar, min syster "I" har en bok, men det är inte mycket som är ifyllt, men "M" den stackarn har inte ens fått någon bok..


Kommentarer
Postat av: Josefin

Den där boken har jag också, och har fyllt i massor om Alvin!

2007-09-05 @ 16:51:53
Postat av: Anna

Josefin: Det kan jag tänka mig, du/ni verkar så ambitiösa vad gäller Alvin :) Kram

2007-09-05 @ 20:05:11
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Nathalie

Den där har jag också till Vincent. Den är helt underbar. Sen har jag också ett fotoalbum vid sidan av, där jag har skrivit en massa berättelser till korten.
http://Devlan.bilddagboken.se/index.php?main=L3AvZGF5dmlldy5odG1sP3Q9MTE4NDE5MTIwMSZpZD03MTM2ODI5OQ==

2007-09-06 @ 16:38:43
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Anna

Nathalie: Har aldrig sett boken i verkligheten, men det jag sett på nätet är ju jättefint, önskar verkligen att jag/vi får den i present av någon! :) Tänkte också ha ett separat fotoalbum där man kan sätta in bilder och skriva ens egna tankar kring allt!

2007-09-06 @ 17:10:07
URL: http://ivantanstider.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0